Ενημερωθείτε για την Εταιρεία και τις Υπηρεσίες μας

H εταιρεία

H Enekon Services αποτελεί μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία με ενεργό δίκτυο σε όλη την Αττική. H ENEKON Services παρέχει ολοκληρωμένες εφαρμογές καταπολέμησης κάθε μορφής παρασίτων, τόσο σε επαγγελματικούς όσο και σε οικιακούς χώρους και διαθέτει ειδικό τμήμα διαχείρισης κτιρίων. Παράλληλα αναπτύσσει συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, εκπαιδεύοντας παράλληλα το προσωπικό σας για θέματα υγιεινής όπως ορίζεται από τη νομοθεσία του ΕΦΕΤ.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για μία δωρεάν εκτίμηση του χώρου σας!!! Θα έιναι χαρά μας να λύσουμε τις όποιες απορίες σας. Στόχος μας είναι οι συνεργάτες μας να αισθάνονται την προστασία και την ασφάλεια από οποιαδήποτε ενδεχόμενη εισβολή στον χώρο τους, σε συνδυασμό πάντα με τις καλύτερες τιμές.

Επαγγελματικοί χώροι

  • Εστιατόρια » Καφετέριες » Ζαχαροπλαστεία » Χώροι εστίασης
  • Βιομηχανίες Επεξεργασίας κρεάτων » Kρεωπολεία
  • Χώροι παραγωγής τροφίμων » Super markets

Στόχος μας είναι η προσαρμογή του προγράμματος καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών όπως ορίζεται από τους οδηγούς Ορθής Πρακτικής του ΕΦΕΤ, στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε χώρου που αναλαμβάνουμε.

Για τον λόγο αυτό μετά το πέρας των εφαρμογών παραδίδεται στον συνεργαζόμενο χώρο φάκελος ο οποίος περιέχει:

1. Το Πιστοποιητικό Εφαρμογής Απεντόμωσης, στο οποίο αναφέρονται οι ονομασίες και οι δραστικές ουσίες των φαρμάκων που χρησιμοποιήθηκαν, καθώς και οι ανάλογες Παρατηρήσεις του υπεύθυνου Επιστήμονα.

2. Το Πιστοποιητικό Εφαρμογής Μυοκτονίας, ομοίως με τα παραπάνω

3. Την κάτοψη του χώρου με τα σημεία τοποθέτησης των δολωματικών σταθμών και των παγίδων

4. Τα Δελτία Ασφαλείας των Φαρμάκων (SDS)

5. Tην άδεια καταπολέμησης Εντόμων και Τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Επιπλεόν η εταιρεία, δεδομένου ότι τηρείται το μηνιαίο πρόγραμμα των εφαρμογών, παρέχει εγγύηση των αποτελεσμάτων, προκειμένου να παρέμβει χωρις χρέωση στο μεσοδιάστημα αν κριθεί αναγκαίο.

Με την τήρηση των κανόνων υγιεινής και την συνεχή επαφή και παρακολούθηση, επιτυγχάνουμε τον έλεγχο και την εξάλειψη του πληθυσμού, των εκάστοτε εισβολών εντόμων ή τρωκτικών που ενδέχεται να προκύψουν.

Οικιακοί χώροι

  • Πολυκατοικίες » Μονοκατοικίες » Διαμερίσματα » Εξοχικά
  • Κοινόχρηστοι χώροι » Κλιμακοστάσια
  • Αυλές » Κήποι

Οι εφαρμογές απεντόμωσης στους οικιακούς χώρους, αναφέρονται στον ψεκασμό των κοινόχρηστων χώρων των πολυκατοικιών, των εξωτερικών χώρων των εξοχικών, διαμερισμάτων κτλ. Παραδίδεται Πιστοποιητικό Εφαρμογής Απεντόμωσης για κάθε Υγειονομικό έλεγχο.

Αναλυτικότερα το ψεκάσιμο υλικό εφαρμόζεται στα φρεάτια, στην εξωτερική περίμετρο του κτιρίου, στο κλιμακοστάσιο, στην ταράτσα και σε όλα τα σημεία που ενοχοποιούνται ότι συγκεντρώνουν τους πληθυσμούς των εντόμων.

 


ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Με εκτίμηση,


Αγγελική Φανουράκη

Γεωπόνος Επιστήμων Τροφίμων ΓΠΑ

Εγγεγραμμένη στα μητρώα εκπαιδευτών του ΕΦΕΤ

2012 All rights reserved. ENEKON

Email:Info@enekon.gr